↑ Terug naar Zakelijke Oplossingen

Succesvol Werk Vinden

Succesvol werk vinden, door uw kwaliteiten op een slimme manier te gebruiken.

Het traject ‘Succesvol een baan vinden’, kan zowel los van, als aansluitend op, de individuele loopbaanbegeleiding gevolgd worden.

Vraag: Uw medewerker weet wat voor werk hij zoekt. Begeleiding om succesvol een baan te vinden is wenselijk.

Resultaat: Bij ‘Succesvol werk vinden’ krijgt uw medewerker handvatten om op een effectieve manier de arbeidsmarkt te benaderen.

Doelgroep: Werknemers met een werk gerelateerde vraag.

Investering in tijd: 5 á 6 gesprekken van 1,5 uur, gemiddeld 1 á 2 keer per maand. Tevens is een combinatie met digitale coaching mogelijk.

Doorlooptijd: 4 maanden. Indien gebruik wordt gemaakt van een combinatie met online coaching dan kan de doorlooptijd verkort worden.

Werkwijze: Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek met de opdrachtgever, werknemer en coach, worden de vraag en het gewenste resultaat geformuleerd en bespreken we welke aanpak het beste aansluit. Als ‘Succesvol werk vinden’ een vervolg is op loopbaanbegeleiding, in opdracht van de werkgever, dan is het kennismakingsgesprek niet van toepassing.
Indien wenselijk schrijft de coach naar aanleiding van het kennismakingsgesprek een voorstel. Na wederzijds akkoord en na ondertekening van het voorstel wordt gestart met de begeleiding.
Thuis-opdrachten vragen van uw medewerker ook in de periode tussen de afspraken om een investering in tijd.
Tijdens de begeleiding vindt (schriftelijke) evaluatie plaats, waarna bijstelling van doel of werkwijze mogelijk is.

Inhoud: Wat is en het belang van netwerken. Hoe kan gebruik gemaakt worden van een persoonlijk netwerk. Inzet sociale media bij succesvol het vinden van een passende baan. Tips en adviezen bij het opstellen van CV en sollicitatiebrief.

Kosten: Na het kennismakingsgesprek wordt een passend voorstel toegestuurd.

Interesse: Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina, mail naar coaching@josewielaard.nl of bel direct 06 42 46 57 45.