↑ Terug naar Welkom

Opdrachtgevers en Referenties

OPDRACHTGEVERS

Debuut B.V. (Horecabeheer en Ontwikkeling)
De Nederlandsche Bank
Gemeente Voorschoten
Gemeente Lelystad
Gemeente Utrecht
Gemeente Stichtse Vecht
Gemeente Urk
Indigo (Landelijke ondersteuner mentale problemen)
Intermezzo (Jeugdzorg organisatie)
Klépierre Management Nederland B.V. (Vastgoed)
Koninklijke Kentalis (Onderwijs voor mensen met een beperking in horen of communiceren)
Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMVD)
Ludens, Kinderopvang in Utrecht
Nationale Politie
Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek
SAP Nederland B.V (Software en bedrijfstoepassingen)
Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK)

REFERENTIES

Vrouwkje Kuiper, Teamcoördinator a.i. bij Nationale Politie 
Al vanaf onze eerste ontmoeting bij de start van onze opdracht bij het landelijk mobiliteitscentrum van de Nationale Politie was duidelijk dat wij elkaar “goed verstonden”. Alhoewel we in andere eenheden werkten, vonden we in elkaar een goed klankbord. Ik heb in José direct een zeer deskundig en integer professional gezien, concreet in haar woorden en acties. Toen ik op een later moment waarnemend coördinator werd voor het team waarin José werkte heeft José mij zeer adequaat ondersteund. Zij had goed overzicht op diverse niveaus, goede contacten binnen de eenheid, is een aanpakker en ik kon zaken met en gerust hart aan haar overlaten. Ik wens José heel veel suces in haar volgende opdracht!
Rotterdam, januari 2020

Majida Boudhan, Young Professional, Publieksdienst Hogeschool Utrecht
Ik wist niet meer welke carrièrestap ik kon maken. In het traject dat ik bij José volgde, bracht zij op een fijne manier en op een prettige wijze advies onder de aandacht waarmee ik goed naar de volgende stap werd begeleid. Ze biedt een luisterend oor en gaat specifiek in op wat nodig is. Ze denkt actief mee, stelt de juiste vragen en geeft de ruimte om na te denken en aan te geven waar de behoefte ligt. Door José weet ik dat er veel mogelijkheden zijn en dat ik veel meer kan dan ik altijd dacht. Ze heeft mij op een fijne manier geholpen om mijn cv en linkedin een update te geven, te wijzigen en om tot een juiste uitwerking te komen van mijn sollicitatiebrief waardoor ik ben aangenomen bij de HU. Het traject heeft mij veel rust gegeven. Voor iedereen die worstelt met loopbaanvraagstukken, raad ik José aan voor een helder en bekwaam traject.
Houten, januari 2020

Evgenij Kabukin, Young Professional, Business analist
José heeft mij op een prettige en professionele wijze begeleid in het zoeken en vinden van mijn carrière pad. Bij coaching is een persoonlijke klik cruciaal en deze had ik meteen bij José. Zij bied iedereen een individueel plan aan. Bij mij paste een gestructureerde aanpak met meerdere stappen het beste. In de gesprekken zelf weet José een goede balans te vinden tussen doorvragen en jezelf tot inzichten laten komen. Zo nodig, staat zij bij sommige punten langer stil en geeft je de ruimte dingen goed uit te zeken. Wat ik bijzonder prettig vond is dat ik echt stappen heb gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling die ik alleen niet had durven doen. Soms is een aanzet nodig en José is kan je hierbij helpen. Deze inzichten hielpen mij duidelijker voor ogen te krijgen wat ik wil en vooral wat ik niet wil. Ik kan José van harte aan iedereen aanbevelen die een volgende stap wil in zijn privé- of werkomgeving.
Houten, december 2019

Marijke Althof, ICT Administrator
Integer, professioneel en oprecht geïnteresseerd, dat is wat José typeert. Zij weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen en tot de kern van de zaak door te dringen. In een prettige omgeving geeft ze vakkundige coaching op maat en biedt ze de juiste handvatten die jij op dat moment nodig hebt. Persoonlijk heeft ze mij de nodige rust gegeven in een onzekere periode.
Mijn loopbaantraject bij José heb ik als zeer positief ervaren; zowel carrièretechnisch als op persoonlijk vlak heb ik waardevolle inzichten opgedaan die ik zeker naar de toekomst meeneem. Haar gestructureerde aanpak en praktische opdrachten hebben mij de motivatie en energie gegeven om het sollicitatietraject met heel veel(zelf)vertrouwen in te gaan en succesvol af te sluiten. Mijn oprechte dank voor deze mooie en leerzame ervaring!
Houten, december 2019

Thijs ter Avest, Politie Midden Nederland
Als mobiliteitsadviseur heeft José mij begeleiding geboden bij mijn re-integratietraject bij de politie. Vooral haar coachende en luisterende competenties hebben bijgedragen aan een warm traject. José bood mij, de erg welkome, persoonlijke aandacht bij het door mij toch wel koud ervaren traject vanuit het verzuim. Zij was tevens bijzonder flexibel om snel te kunnen handelen en schakelen binnen haar netwerk om tot een zeer voorspoedige matching te komen tot een nieuwe functie.
Maarssen, maart 2019

Chantal den Uijl, Young Professional
Ik kan iedereen José aanraden als loopbaancoach. Ik kwam naar haar toe omdat ik geen uitdaging had op mijn oude werkplek en na verschillende pogingen met cursussen en opleidingen nog steeds geen idee had wat ik eigenlijk wilde doen. José heeft mij hierin ontzettend geholpen. Ze is professioneel, leeft met je mee en is doortastend. Haar mensenkennis zorgde ervoor dat ze mij de opdrachten kon geven die mij aanspraken en mij de duidelijkheid gaven die ik nodig had. De sessies waren uitdagend, interessant en erg gezellig. Verder zorgde José door middel van interactieve opdrachten dat ik een duidelijk beeld kreeg van mijn interesses. Ze zorgde ervoor dat ik door mijn valkuilen heen kon kijken en de kwaliteiten kon zien die erachter verscholen lagen. Ze heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen te vinden om de volgende stap in mijn carrière te zetten.
Houten, juli 2018

Register Arbeidsdeskundige Politie Midden Nederland
Mw. Wielaard is een zeer kundig en betrokken loopbaancoach. Binnen de Politie krijgt zij vaak te maken met mensen met medische beperkingen waardoor zijn hun eigen werk niet meer (volledig) kunnen uitoefenen. Dit vraagt om een professionele aanpak. Zowel op het gebied van coaching als in het zoeken naar een andere, passende functie. 
Mw. Wielaard beschikt over een scherp observatievermogen. Zij werkt doelgericht, door het inzetten van haar communicatieve vaardigheden en zij is oplossingsgericht. Daarnaast staat zij altijd open voor feedback en is het overleg met mw. Wielaard altijd adequaat. Al met al is zij een zeer waardevolle collega.
Utrecht, juni 2017

Rechercheur Politie Midden Nederland, i.h.k.v. interne mobiliteit
José kijkt naar mensen en ziet ze ook echt. Met datgene wat zij ziet gaat zij aan het werk. Zij probeert met deze kennis de juiste functie te vinden bij de persoon. José maakt hierbij gebruik van verschillende instrumenten om haar cliënt meer inzicht in zichzelf te geven en zo een duidelijker beeld te creëren van wat bij de cliënt past.
Daarnaast is zij een vriendelijke vrouw, die er niet voor schroomt om de confrontatie aan te gaan en de cliënt een spiegel voor te houden.
Ik heb de begeleiding door José als zeer prettig ervaren.
Utrecht, juni 2017

Heidi Post, Logistiek Accountmanager
Bij José heb ik een traject gevolgd m.b.t. loopbaancoaching. Hier heb ik geen moment spijt van gehad.
José wist mij al in het kennismakingsgesprek op mijn gemak te stellen en intrigerende vragen te stellen. Er was toen al sprake van een goede klik en dat is tot het einde zo gebleven.
Tijdens het gedeelte waar naar het verleden werd gekeken wist José mij telkens opdrachten te geven waarbij ik mijzelf beter leerde kennen en doorkreeg waarom mensen op een bepaalde manier op mij reageren.
Tijdens het gedeelte waar naar de toekomst wordt gekeken kreeg ik telkens inspirerende opdrachten en ben ik veel zekerder van wat ik in de toekomst wil gaan doen én waarom ik dat wil doen.
Tijdens de gesprekken weet José de juiste tijd te nemen voor de onderdelen die besproken worden. Soms heb ik meer en soms minder tijd nodig. Ook heeft ze altijd een luisterend oor, weet ze de “vinger op de juiste plek te leggen” en goede vragen te stellen om zo te achterhalen waarom ik iets vind of wat ik wil. Het traject is intensief, maar zeer verhelderend en soms ook confronterend, waarbij José je in je waarde laat.
Na afloop van elk gesprek kreeg ik de opdracht om een reflectieverslag te schrijven en dat werkt erg goed. Hierdoor sta je nogmaals stil bij wat er is besproken en wat je ervan geleerd hebt.Houten, juni 2017

nb Heidi is inmiddels succesvol weddingplanner

Raymond Koene, Beleidsadviseur
José is een goede loopbaanadviseur die het beste in je boven haalt. José laat je kritisch nadenken over jezelf en je toekomstige loopbaanpad maar denkt ook zeker met je mee. Wat ik prettig vind aan José is dat ze heel open en direct is maar je ook in je eigen waarde laat. Daarnaast is José prettig in de omgang.
Arnhem, november 2016

Heleen Noels, Uitvaartverzorger
Ik heb via de Gemeente Utrecht, nadat ik boventallig was geworden, een coaching traject aangeboden gekregen bij José.
José is met mij aan het werk gegaan met de uitslag van de Insight Discovery test.
José is een coach die je geweldig kan motiveren om je passie maar vooral je hart te volgen met als gevolg dat ik mijn plek heb gevonden en nu als uitvaartbegeleider aan het werk ben.José geeft een goede en constante begeleiding en kijkt heel goed waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. José heeft een heel breed netwerk en heeft zich door middel van trainingen zo ontwikkeld dat ze op veel vlakken kan coachen. Ik heb een geweldige tijd met José gehad! AANRADER!!!!
Utrecht, november 2016

Carolien Bosman – de Leur, Projectcoördinator
Nadat ik boventallig was verklaard en via mijn toenmalige werkgever een coachingstraject kreeg aangeboden, ben ik na wat speurwerk bij José terecht gekomen. Een schot in de roos! Ze is helder in haar werkwijze maar geeft je ook de ruimte in en voor je emoties. Jij bepaalt zelf hoever je wilt gaan en welke emoties je wilt tonen.
Ik ben zoveel wijzer over mijzelf geworden en weet nu wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Dat helpt me enorm in mijn zoektocht naar een nieuwe baan maar ook privé. Eigenlijk zou iedereen een coachingstraject doen!
Houten, november 2016

Femke Suurmond, Fysiotherapeut
Bij José heb ik een coachingstraject doorlopen en daar heb ik veel aan gehad. Ze wist me snel op m’n gemak te stellen, waardoor we direct de diepte ingingen. Soms confronterend, maar meestal erg prettig en verhelderend. Zeer professionele aanpak!
Ook al heb ik mijn (droom)baan nog niet gevonden, door de goede coaching weet ik inmiddels welke stappen ik moet zetten om dat uiteindelijk te kunnen bereiken.
Ravenswaaij (Gelderland), oktober 2016

Laura van der Griend, Young Professional, schoolverlater
In november benaderde ik José, omdat ik zocht naar een studiebegeleidster. In de 5 gesprekken die hierop volgende heb ik, behalve een studiekeuze gemaakt: biomedische wetenschappen, ook veel over mijzelf geleerd. José is een vrouw met een hele fijne persoonlijkheid. Je voelt je direct op je gemak bij haar, je kunt jezelf zijn en José weet altijd precies het goede te zeggen. In de afgelopen weken heb ik veel geleerd over mijn kwaliteiten, overtuigingen en belemmeringen. José leerde mij er op een duidelijke manier naar te kijken en leerde mij vooral hoe ik er het beste mee om kon gaan. Ik heb altijd volledig mijzelf kunnen zijn. José is een ontzettend lieve vrouw, die professioneel te werk gaat, maar tegelijkertijd zo’n prettige sfeer creëert, waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Dit zorgt voor een positieve bijdrage aan de gesprekken, omdat je oprecht open durft te zijn. Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen weken. Ik ben José zeer dankbaar voor hetgeen zij mij geleerd heeft, de fijne gesprekken die wij gevoerd hebben en natuurlijk haar bijdrage aan het vinden van de juiste studie voor mij.
Houten, februari 2016

Miranda Bruinsma, Teamleider Ludens Kinderopvang
José heeft samen met haar compagnon een training gegeven op onze buitenschoolse opvang (bso) en kinderdagverblijf (kdv).
Ze is punctueel en professioneel. Na een inleidend gesprek en aantal mails is zij met onze vraag aan de slag gegaan en heeft zij een leerzame leuke ochtend neergezet met als doel: teambuilding en zelfreflectie.
Utrecht, mei 2015

Aletta Westra, Technology Officer Clothing (KPU Bedrijf) at Defence Materiel Organisation
Ik heb bij José Wielaard een coachingstraject gevolgd en ik ben er heel blij mee dat ik dit heb gedaan. Door haar aangename persoonlijkheid en de prettige sfeer tijdens de gesprekken, weet ze je goed op je gemak te stellen waardoor je ook werkelijk jezelf kunt zijn en waarbij je tot je diepste kern kunt komen. Je leert waar je op vastloopt (vast kunt lopen) en hoe je zelf bestaande patronen kunt doorbreken. Maar ook dat je door je eigen overtuigingen je persoonlijke groei in de weg kunt zitten en hoe je hier mee om kunt gaan. Ze werkt met een duidelijk en overzichtelijk systeem waarbij gekeken wordt naar kwaliteiten uit het verleden om daarmee je kansen voor de toekomst te zien (welke toekomst dit dan ook is). Er is een heel vrije en open communicatie en als het even niet uitkomt om af te spreken dan is daar ruimte voor. José is eigenlijk altijd wel direct bereikbaar en is zeer flexibel. Ik heb eerder leer trajecten doorlopen, maar het is alsof bij José eindelijk alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er veel aan heb gehad en er met plezier aan terug denk.
Houten, april 2015

Ila Hensen, HR adviseur

‘Ik ontmoette José bij de Levenskunst Beurs in Doorn. Door haar oprechte aandacht, gaf zij mij het vertrouwen dat mijn zoektocht naar wat ik wil en kan, bij haar in goede handen zou zijn. Het E-coachen was intensief, verhelderend, soms confronterend en de face-to-face gesprekken waren open en persoonlijk. Door haar ogenschijnlijk eenvoudige vraagstelling en de daarbij behorende opdrachten, kwamen (belemmerende) overtuigingen en gedragingen al snel aan de oppervlakte. De hieruit volgende inzichten brachten mij verder op weg. Haar vriendelijkheid, humor en warmte maakte het voor voor mij makkelijk om mijn gevoelens en gedachten met haar te delen, hetgeen het proces alleen maar ten goede kwam. Het was een waardevol traject waar ik weer verder mee kan. Dank je, José!’
Zuid – Beijerland, maart 2015

Bezoeker ‘Dag van de Loopbaan 2014’
Beste José, Ik wil je graag bedanken voor het prettige gesprek van afgelopen zaterdag. Ik heb er veel van opgestoken. Nu ga ik aan de slag om met jouw tips een krachtige(r) sollicitatiebrief op te stellen. En ook mijn CV krijgt een update. Op volle kracht vooruit dus.
Houten, september 2014

Angelique van Wijk, Young Professional, Allround Professional Operations bij PGGM
José Wielaard is een heel prettig persoon om jouw knelpunten te bespreken. Zij helpt je stapsgewijs verder naar het vinden van je passie/doel in het leven. Dit kan hulp zijn bij het vinden van een nieuwe baan/studie richting. Haar coaching gesprekken zorgen voor nieuwe inzichten en zetten je aan tot nadenken, waarbij jij weer de juiste handvatten hebt om verder te kunnen. Zeker de moeite waard!
Werkhoven, augustus 2014

Wilma Mieras, pianiste, entertainer
Op De Levenskunstbeurs in Doorn had ik een zeer inspirerende ontmoeting met José. Tijdens een korte sessie kreeg ze heel snel boven wat de belemmeringen zijn die mijn talenten vaak niet tot zijn recht laten komen. Helemaal top! Daardoor heb ik weer een stuk meer inzicht gekregen. Bedankt José!
Kruiningen, augustus 2014

Leonie Oudshoorn, Young Professional, Medewerker reserveringen en relatiebeheer bij cultuur- en congrescentrum
Jose Wielaard is een ontzettend fijne coach die je helpt bij o.a. het vinden van een nieuwe baan of het bepalen van nieuwe doelen. Haar coachingsgesprekken zijn erg praktisch en de oefeningen hebben direct resultaat. Zeer zeker een aanrader!
Werkhoven, juli 2014

Janneke Hamelink, docent 2e graad Gezondheidszorg & Welzijn, Gezinscoach, Verpleegkundige
Na een oriënterende kennismaking met José ben ik ingegaan op haar aanbod van e-coaching.
Ik was direct onder de indruk van de opbrengst van de ‘to the point’ vragen van José. In zeer korte tijd beschreef ik onder andere een ruim scala aan persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden. Ik zette ook randvoorwaarden op papier bij ‘passend’ werk. Hiermee heb ik mijzelf duidelijke kaders geboden. Middels de vragen van José gaf ik mijn dromen hierna handen en voeten in ‘mijn actieplan’ vol realistisch toekomstperspectief. Mijn loopbaan: ik heb er zin in!
José heb ik ervaren als duidelijk, integer, respectvol, stimulerend, professioneel en betrokken in haar begeleiding.
Baarn, november 2013

Ellie Meijer, docent Frans spreken en verstaan, vertaalster, medewerkster klantenservice
Onlangs heb ik een workshop “Zicht op talent” gevolgd bij José Wielaard en ik heb er veel over mijzelf geleerd. José wist me op een speelse en vriendelijke manier tot de kern te brengen van een diepliggende overtuiging over mijzelf die me in de weg stond om mijn talenten ten volle in te zetten voor zowel mijn werk als persoonlijk leven. Ik heb José ervaren als een gedreven en inspirerende coach die mij met een glimlach voert langs al mijn kwaliteiten en valkuilen. Ze stimuleert mij met enthousiasme om mijn belemmerende overtuiging om te buigen naar een innerlijke kracht en de focus te leggen op mijn kwaliteiten en talenten. Ik ben José dankbaar voor deze goede workshop en beveel haar van harte aan.
Amersfoort, oktober 2013

Sr Business Consultant
José voelt goed aan wat je nodig hebt en zorgt dat je aan jezelf denkt. José heeft me goede praktisch toepasbare tips gegeven die me goed hebben geholpen om balans in werk-privé te verbeteren en mijn energie beter in te zetten. Bovenal zorgt José voor de juiste sfeer en vertrouwen om met jezelf aan de slag te zijn.
Houten, december 2012

Ursula, trainer
Maart 2012 heb ik mijzelf voor een coaching traject aangemeld bij José. De coaching gesprekken heb ik als heel waardevol en leerzaam ervaren. De gesprekken met José vond ik warm, opbouwend en inspirerend van aard.
José heb ik leren kennen als een rustig, betrouwbaar en vakbekwaam persoon. Haar vraaggerichte, actieve en prikkelende vragen en opdrachten hebben mij geholpen in het hervinden van mijn kwaliteiten in het algemeen en in mijn werk. Ik heb duidelijke veranderingen kunnen ervaren in mijn dagelijks leven, waarbij ik nu bewust energiegevers in zet om mijn energiebalans in evenwicht te houden.
Ik ervaar veel meer rust in mijn leven, ik kan beter bij mijn gevoelens blijven en meer genieten van de hier en nu momenten.
José, bedankt voor je prettige ondersteuning.
Houten, september 2012

Tobias, Young Professional
De begeleiding die ik van José kreeg heeft mij enorm geholpen. Ik liep vorig jaar vast bij het maken van een studie keuze. Ik had al een half jaar gestudeerd, maar dat was niet de juiste studie voor mij. De begeleiding die ik van José kreeg was niet alleen gefocust op de studiekeuze. De begeleiding is veel breder zodat ik uiteindelijk niet alleen de juiste keuze kon maken, maar ook weet waarom ik die keuze gemaakt heb. Hierbij kreeg ik dan ook een beter inzicht in mijn sterke en zwakke eigenschappen. Daarnaast werd ook duidelijk waar deze eigenschappen vandaan kwamen, namelijk zowel vanuit mijn familie als mijn persoonlijke ontwikkeling. Door mijn sterke eigenschappen met mijn interesses te combineren kwamen we tot de juiste studiekeuze: Hbo Bedrijfseconomie. De studie bevalt me goed op het moment.
Werkhoven, juni 2012

Annemieke Riezebos, vepleegkundige
Na jaren als verpleegkundige in de gezondheidszorg te hebben gewerkt was ik aan iets nieuws toe, ik had geen uitdagingen meer, had het gevoel dat ik mijn kwaliteiten niet goed benutte wist dat ik iets anders wilde maar had geen flauw idee waar ik moest beginnen.
Al tijdens het eerste gesprek met José merkte ik, ik zit hier op mijn plek. Wat ik direct voelde was vertrouwen en een duidelijk plan van aanpak!
Wat ik ingewikkeld vond was het leren luisteren naar wat ik wil, het onder ogen zien van mijn eigen gevoel en kwaliteiten. Leren om hulp te vragen en grenzen aan te geven. Als je heel lang in een vak gewerkt hebt waar je heel veel geeft is het een ingewikkelde procedure om dingen voor jezelf te vragen. De begeleiding heeft mij privé ook geholpen.
José heeft mij door middel van oefeningen, opdrachten, wandelen en boeken lezen inzicht gegeven en mij op weg geholpen om weer open te staan voor nieuw zaken.
Ik heb mijn kwaliteiten en valkuilen beter leren kennen en heb vertrouwen gekregen.
José heeft tijdens dit traject laten zien hoeveel ervaring en kennis zij heeft.
Op een creatieve en inspirerende manier wist zij mij te boeien waardoor er bij mij kwartjes vielen en waardoor ik weer de moed had om stapjes vooruit te denken.
José heeft tijdens dit traject laten zien dat zij er ook plezier aan beleeft en echt met je meegaat!
Houten, februari 2012

Alieke Smits
Bij José heb ik van januari tot juni een loopbaancoaching traject gevolgd. De gesprekken met José zijn hele vertrouwelijke gesprekken geweest waarin ik helemaal mezelf kon zijn.
Ik was op een punt in mijn leven waarop ik dacht “er zit meer in mij”. Maar door allerlei gedachten en onzekerheden kwam ik er zelf niet goed uit hoe dit uit mezelf te halen.
Het loopbaancoachingstraject was zo ontzettend waardevol, ik heb zoveel inzicht gekregen in mijn eigen kwaliteiten en talenten.
Ik ben een rijker mens geworden door de coaching van José, zij heeft me nieuwe en verrijkende inzichten gegeven en een nieuw perspectief voor de toekomst.
Natuurlijk heb ik zelf ook een hele actieve rol gehad, en heb ik ook heel veel zelf gedaan maar José heeft middels haar kwaliteiten als coach en als mens mij heel goed begeleid!
Ik durf weer nieuwe stappen te zetten en te zoeken naar een baan en/of opleiding die nu bij me past.
Houten, juni 2011

Rian Snijders, logopediste
José is een warme en makkelijk toegankelijke persoon waar je oprecht gehoord wordt. Ze is in staat om op een prettige manier via een gesprek tot de kern van de zaak te komen en helpt je om van daaruit te komen tot een oplossing. De natuur is een grote inspiratiebron voor José, zij is hiermee nauw verbonden. Haar kennis en ervaring door opleidingen, training en vooral levenservaring maken haar tot een uitstekend coach!
Hoorn, januari 2011

Karin, ambtenaar Gemeente Lelystad
‘Wat wil ik nu?’ vroeg ik mij af na meer dan 20 jaar in hetzelfde vakgebied (managementondersteuning) werkzaam te zijn geweest. Met die vraag kwam ik terecht bij José. Na een intake en een aantal loopbaangesprekken verder ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen op een voor mij nieuw vakgebied waarin ik mij verder kan ontwikkelen.
De gesprekken gaven mij meer inzicht in wat ik belangrijk vind in zowel werk als privé. Ik heb de gesprekken met José als positief ervaren, het was voor mij even wennen dat het steeds over ‘mij’ ging. Ik besefte daardoor dat ik meer met anderen bezig was dan met ‘mijzelf’, ook de frequentie (elke twee weken) vond ik prettig.
Lelystad, mei 2010