↑ Terug naar Welkom

José Wielaard

Maakt Werk van Talent.

Ik ben José Wielaard, en begeleid mensen met een werk gerelateerde vraag. Resultaatgericht, met uitzicht op werk. Ook begeleid ik jongeren bij het maken van een weloverwogen studiekeuze.

Het begeleiden van mensen, interesse in dat wat hen beweegt, loopt als een rode draad door mijn leven.  Een brede werkervaring in zowel leidinggevende, adviserende als commerciële functies in bank- en verzekeringswereld, de financiële dienstverlening en lokale overheid kenmerken mijn CV.

Mijn behoefte aan uitdaging en creativiteit in denken zorgen ervoor dat ik graag leiding geef aan grotere projecten. Zo heb ik de afgelopen jaren zowel het concern opleidingsaanbod als het loopbaancentrum voor een middelgrote gemeente ontwikkeld en geïmplementeerd.

In 2008 ben ik naast mijn functie in loondienst gestart als zelfstandig loopbaanadviseur en trainer. Ik ervaar hoeveel energie het mij geeft om werk te doen dat werkelijk bij mij past. Deze ervaring heeft bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van mijn wens om werknemers en particulieren te begeleiden bij werk gerelateerde vragen. Ook begeleid ik graag jongeren met het kiezen van een passende studie en bij het maken van een volgende stap na afronding hiervan.

Na het afronden van mijn studie Pedagogiek aan de Universiteit van Utrecht heb ik naast vakinhoudelijke opleidingen diverse op persoonlijke ontwikkeling gerichte trainingen gevolgd. Ik ben een CMI gecertificeerde en door de Noloc erkende loopbaanprofessional, Master Practitioner NLP, Mindfulness trainer en Online coach.

Ik ben geaccrediteerd als assessor van Insights Discovery en gecertificeerd om de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in mijn begeleiding te gebruiken.