Van talent naar competentie

Voor wie: Mensen die het beste uit zichzelf willen halen: met meer plezier en energie willen werken.

Resultaat: In korte tijd zicht op al uw talenten en weten hoe u deze verder kan ontwikkelen. Handvatten voor het eventueel vinden van een andere baan.

Inhoud: Heeft u zicht op al uw talenten en weet u hoe en in http://www.youtube.com/watch?v=MdT52e9ty14omgeving u deze het beste tot hun recht kan laten komen?
Na het thuis invullen van een online vragenlijst bespreken we tijdens een individuele workshop uw persoonlijke rapport. U krijgt handvatten om uw talenten tot bloei te laten komen zodat u nog beter kan functioneren in uw huidige baan of weet in welk soort werk u het best tot uw recht komt.

Bij ‘Van talent naar competentie’ wordt gebruik gemaakt van de Talenten Motivatie Analyse (TMA). De TMA is een wetenschappelijk gevalideerde online vragenlijst (e-assessment) om drijfveren, talenten en competenties in kaart te brengen. Er worden telkens twee stellingen aangeboden. De kandidaat wordt gevraagd om een keuze te maken die het beste past. Er zijn geen foute antwoorden mogelijk.

Investering in tijd: Het invullen van de online vragenlijst kost ongeveer een uur. De individuele workshop duurt een halve dag (09:00 tot 12:00 of 14:00 tot 17:00)

Wanneer: Op afspraak

Waar: Beekmos 8, 3994 KZ Houten of op een afgesproken locatie

Aanmelden: Gebruik het contactformulier, mail naar coaching@josewielaard.nl of bel direct met 06 42 46 57 45.