Talentontwikkeling (TMA)

Weet jij wat je het beste kan? Misschien wel meer dan je denkt. Ben je benieuwd naar al jouw talenten en hoe je deze nog beter kan gebruiken in werk en privé?

Door het invullen van de Talenten Motivatie Analyse (TMA) krijg je in snel inzicht in onbekende talenten. De TMA is een wetenschappelijk gevalideerde online vragenlijst (e-assessment) om je drijfveren, talenten en motivatie in kaart te brengen. Er worden telkens twee stellingen aangeboden. Je wordt gevraagd om een keuze te maken die het beste past. Er zijn geen foute antwoorden mogelijk.

In een gesprek naar aanleiding van het analyserapport weet je hoe je jouw talenten beter tot hun recht kan laten komen, waardoor je met meer plezier en energie aan het werk gaat. Want als je ergens voor bent gemotiveerd, dan kost dat wat je doet, vaak minder energie en levert het zelfs energie op.

José Wielaard Loopbaancoaching & Training biedt in het kader van talentontwikkeling onder andere het programma Manage Your Talent aan.

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 06 – 42465745, gebruik te maken van het contactformulier of te mailen naar coaching@josewielaard.nl.