↑ Terug naar Online Coaching

Loopbaanbegeleiding

Vanuit je eigen basis (..), stappen zetten om je dromen te concretiseren richting een baan.

Vraag: ‘Wat wil ik, wat kan ik en wat zijn mijn mogelijkheden?’ De bron voor het ontstaan van deze vragen kan heel verschillend zijn, bijvoorbeeld:

  • dreigende werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid
  • een (chronische) ziekte waardoor u verwacht minder kans te hebben op de arbeidsmarkt
  • altijd gezorgd voor kinderen, man, vrouw of ouders
  • er is een reorganisatie op komst binnen het bedrijf waar u werkt
  • uw leeftijd gaat een rol spelen
  • u voelt veel verantwoordelijkheden en hebt hierdoor het overzicht niet meer
  • een curriculum vitae dat niet optimaal lijkt

Resultaat: Loopbaanbegeleiding geeft inzicht in uw kwaliteiten en wensen ten aanzien van werk. Na afronding van de loopbaanbegeleiding weet u wat uw kwaliteiten zijn en hoe u deze optimaal kunt inzetten in uw huidige werk of weet u in welke richting u nieuw werk wilt vinden. Als sluitstuk van de begeleiding schrijft u een actieplan, waarmee u uw doelen op de korte- en midden lange termijn gaat realiseren.

Doelgroep: Particulieren en werknemers met een werk gerelateerde vraag.

Investering in tijd: Drie á vier weken dagelijks e-mail contact met uw coach. Houdt u rekening met gemiddeld één uur schrijftijd per dag.

Doorlooptijd: 3 tot 4 weken.

Werkwijze: Vanaf het eerste contact verloopt het traject per email. Uiteraard mag u ook altijd even bellen. Tevens bestaat de mogelijkheid om te starten met een verkennend, geheel vrijblijvend face to face kennismakingsgesprek.
U heeft dagelijks intensief email contact met uw coach die tussen 09.00 uur en 17.00 uur uw mail zal beantwoorden, verdiepende vragen stelt en u opdrachten toestuurt.

Stuur uw vraag naar coaching@josewielaard.nl. Na een korte afstemming kan het traject direct starten.

Inhoud: Bij aanvang van het traject nodig ik u uit om uw huidige situatie, vraag te beschrijven. Dit verhaal is uitgangspunt voor de begeleiding. Het daaropvolgend onderzoek naar de oorzaak en aanleiding van uw vraag geeft vaak al diepgang en nieuwe inzichten. Over wat u heeft geleerd van ervaringen, zowel zakelijk als privé, en hoe u deze ervaringen optimaal kan inzetten in uw huidige of nieuwe werk. Over uw kwaliteiten en wat u nodig heeft om uw werk nog beter te doen. Het combineren van drijfveren, wensen en mogelijkheden geeft inzicht in uw functioneren, een doorkijk naar de toekomst in werk.
In de laatste fase van de begeleiding maken we een planning van activiteiten voor de korte- en middellange termijn, zodat u ook in de (nabije) toekomst zelfstandig uw ontwikkeling kan vormgeven.

Interesse: Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina, mail naar coaching@josewielaard.nl of bel direct 06 42 46 57 45.