↑ Terug naar Face to Face Coaching

Studiekeuzebegeleiding

Studiekeuzebegeleiding, een investering in uw toekomst.

Vraag: ‘Ik wil gaan studeren aan een universiteit of hogeschool maar wat?’ Of, ‘Ik ben gestopt met mijn studie en wil opnieuw een keuze maken. Welke studie past het beste bij mij en wat zijn mijn mogelijkheden?’

Resultaat: (Her)oriëntatie ten aanzien van een gemaakte studiekeuze. Een gemotiveerde studiekeuze welke leidt tot het met succes en plezier doorlopen van de gekozen studierichting wat tevens een kostenbesparend effect op de lange termijn kan hebben.

Doelgroep: Scholieren havo 5 en vwo 6. Hbo en wo studenten die twijfels hebben ten aanzien van een eerder gemaakte studiekeuze of gestopt zijn met hun studie. Mbo studenten die een hbo opleiding willen gaan volgen.

Investering in tijd: 3 tot 5 gesprekken van 1,5 uur, eens in de 2 á 3 weken.

Doorlooptijd: 2 á 3 maanden.

Werkwijze: De studiekeuzebegeleiding begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij uw ouders ook welkom zijn. In dit gesprek bespreken we uw vraag en het gewenste resultaat.
Na wederzijds akkoord en na ondertekening van het voorstel wordt gestart met de begeleiding.
Thuis-opdrachten vragen ook in de periode tussen de afspraken om een investering in tijd.

Inhoud: Na een inventarisatie van vaardigheden en kwaliteiten, interesses en persoonlijke eigenschappen worden studieniveau en studierichting bepaald.

Interesse: Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina, mail naar coaching@josewielaard.nl of bel direct 06 42 46 57 45.