↑ Terug naar Face to Face Coaching

Afgestudeerd en Nu

‘Afgestudeerd en Nu’: Loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleide jongeren.

Vraag: ‘Ik heb mijn studie afgerond, maar het vinden van leuk werk dat bij me past lukt niet’. Of, ‘Ik ben afgestudeerd maar weet eigenlijk niet wat voor werk ik wil doen’.

Resultaat: Inzicht in kwaliteiten, interesses, persoonlijke eigenschappen en wensen ten aanzien van werk om gemotiveerd en bewust een keuze te maken. Voldoende zelfvertrouwen en handvatten om op een effectieve manier de arbeidsmarkt te benaderen.

Doelgroep: Afgestudeerden die op zoek zijn naar passend werk.

Het hierna beschreven traject beschrijft face to face begeleiding. Dit traject kan echter ook per email gevolgd worden. Geef je de voorkeur aan intensieve begeleiding gedurende een halve dag? Kies dan voor het traject ‘Manage Your Talent’.

Investering in tijd: 3 tot 6 gesprekken van 1,5 uur op een afgesproken locatie.

Doorlooptijd: 4 tot 5 maanden.

Werkwijze: Tijdens het gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek worden de vraag en het gewenste resultaat geformuleerd.
Na wederzijds akkoord en ondertekening van het voorstel wordt gestart met de begeleiding. Thuis opdrachten vragen ook in de periode tussen de afspraken een investering in tijd.

Nb.: dit traject kan ook volledig online gevolgd worden.

Inhoud: De volgende onderwerpen komen aan de orde: Hoe maak jij keuzes? Waar liggen jouw interesses, waar ben je goed in? Wat zijn jouw wensen ten aanzien van werk. Waar vind je werk en wat moet je daarvoor ondernemen.

In de laatste fase van het traject maken we een planning van activiteiten, zodat je ook in de toekomst zelfstandig aan de slag kan met het vinden van een baan.

Interesse: Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina, mail naar coaching@josewielaard.nl of bel direct 06 42 46 57 45.