Delen = Vermenigvuldigen

Ik ben ervan overtuigd dat samenwerken en het benutten van elkaars talenten tot succes leidt. De afgelopen weken heb ik de samenwerking opgezocht en benut: Hoe deel jij jouw kennis en ervaring?

Dinsdag 17 juni was ik op de Utrechtse Ondernemersdag (UOD) in De Fabrique. Het uitgangspunt van De UOD was Delen = Vermenigvuldigen. Dominique van Hemelrijck, van Priority Management en ik hebben onze krachten gebundeld en een praktische workshop van een dag gelanceerd: ‘Efficiënt met Talent’. Van belang tijdens de ‘get connected sessie’ was de elevator pitch. Een kort persoonlijk verkooppraatje van 2 minuten. Hoe zit het met jouw ptich als je gaat solliciteren? Wie ben jij en wat kan jij voor de organisatie betekenen? Op welke vraag ben jij het antwoord?

Gebruik jij LinkedIn en/ of Facebook om je vrienden te bereiken of om werk te veroveren? Inmiddels heb ik Twitter en LinkeIn onder de knie om mijn kennis te delen. En ik doe mijn best om Facebook te begrijpen. Dat valt nog niet mee. ‘Liken’, delen, tijdlijn en switchen tussen 2 pagina’s. Gelukkig heb ik hulp van mijn eigen Young Professionals (zonen) die mij de weg wijzen om andere Young Profs en hun ouders te bereiken, om mijn netwerk te vergroten.