De Proeverij

De Proeverij, is een serie workshops vol nuttige en smaakvolle tips bij het vinden van werk. De workshops kunnen zowel los als aansluitend gevolgd worden. Elke maand wordt een ander thema behandeld, waarbij succesvolle ‘recepten’ aangeboden worden in de zoektocht naar werk.

Thema van de maand september:

Word jij de beste sollicitant?

Word jij de beste sollicitant? Op het menu staan twee praktische workshops ter verbetering van jouw sollicitatievaardigheden.

Voor wie
Voor sollicitanten met de beste papieren, die weten wat voor werk ze zoeken. Maar waarbij de gewenste baan toch net aan de neus voorbij gaat.

Inhoud
Bij de workshop ’C.V. en motivatie’, staan jij en de vacature waarop je wil reageren centraal. Je krijgt feedback en praktische tips. Door de juiste ingrediënten te gebruiken leer je een C.V. en motivatiebrief schrijven waarmee je je onderscheidt van andere sollicitanten.

Tijdens de workshop ’Het sollicitatiegesprek’, leer je een methodiek om kort en krachtig alle vragen tijdens een sollicitatiegesprek te beantwoorden. De theorie wordt aan de hand van opdrachten geoefend. Door het nuttigen van de tips tijdens deze workshop vergroot je zelfvertrouwen en daadkracht tijdens een sollicitatiegesprek.

Data
Workshop ’C.V. en motivatie’
woensdag 16 september van 19:30 uur tot 22:00 uur of
donderdag 17 september van 09:30 uur tot 12:00 uur

Workshop ’Het sollicitatiegesprek’
woensdag 23 september van 19:30 uur tot 22:00 uur of
donderdag 24 september van 09:30 uur tot 12:00 uur

De workshops kunnen zowel los als aansluitend gevolgd worden.

Kosten
€ 50,00 per workshop inclusief een hapje en een drankje.

Waar
Het Kant 1, 3995 DZ Houten

Interesse
Gebruik het contactformulier, bel direct naar 06-4246 5745 of stuur een e-mail naar coaching@josewielaard.nl.