↑ Terug naar Agenda en Nieuws

Online begeleiding: Curves Complete Plus

Intensief en resultaatgericht, blijvend op gewicht

Herkent u dat?
Om fit en slank te blijven sport u bij ‘Curves, 30 minuten fitness voor vrouwen’.
U bent gestart of wilt starten met het ‘Curves Complete’ programma: Wekelijkse begeleiding bij oefeningen om af te vallen en tips voor lekkere en gezonde gerechten.

En toch.. is er dat stemmetje dat zegt: ‘houd ik dit afvallen en sporten vol?’

Daarom biedt José Wielaard Loopbaancoaching & Training iets extra’s aan:

CURVES COMPLETE PLUS

Gedurende één week bent u dagelijks 2 á 3 keer per mail in contact met uw persoonlijke coach, José Wielaard. Intensief en resultaatgericht.

U bent in alle rust, op het moment dat u dat schikt, al schrijvend, geconcentreerd aan het werk: Volledig gericht op uw persoonlijke vraag, onderzoekend hoe bepaalde patronen en gedachten zijn ontstaan.

Tijdens het traject bent u dagelijks één á twee uur aan het schrijven. Uw coach stelt u prikkelende vragen waarbij u uw manier van denken onderzoekt. Ook krijgt u schrijfopdrachten.

Juist de intensiteit van het traject vraagt om grote concentratie en zorgt voor focus op de kern van de vraag. Door het opslaan van de email berichten kan het verloop van het coachingstraject worden teruggelezen.

Sommige trajecten vragen om een investering in tijd van 3 tot 5 weken.

Aangezien we elkaar niet zien, is het voor sommigen makkelijker om gedachten en gevoelens te delen. Afleiding door non verbale communicatie is niet aan de orde, waardoor er meer focus is op de kern van de zaak. Opschrijven van gedachten en gevoelens blijkt effectiever dan erover praten: opschrijven zorgt voor ordening, inzicht en begrip.

In deze week worden de volgende 4 stappen doorlopen:
Stap 1 formuleren van de vraag en het gewenste resultaat

Stap 2 wat is de aanleiding?

Stap 3 wat zou u anders willen? En hoe zou u het anders willen?

Stap 4 opstellen van een plan van aanpak

Heeft u interesse, vraag dan naar de mogelijkheden via de contactpagina, mail naar coaching@josewielaard.nl of bel direct 06 42 46 57 45.