↑ Terug naar Agenda en Nieuws

Gratis Loopbaangesprek

Iedere twee weken op maandag en vrijdag in september en oktober 

GRATIS LOOPBAANGESPREK
bij Curves Houten

Als u goed in uw vel zit, heeft u meer plezier, levert u betere prestaties en bent u minder snel ziek.

In samenwerking met Curves Houten, biedt José Wielaard Loopbaancoaching & Training u in de maanden september en oktober een gratis loopbaangesprek aan.

Soms zijn er veranderingen in uw privésituatie of uw werk waar u wat meer invloed op wilt krijgen. Het kan dan prettig zijn om in gesprek te gaan met een coach.

U krijgt nu de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend begeleiding te krijgen om beter om te gaan met een bestaande situatie of om nieuwe wegen in te slaan.

Het kan zijn dat u door een voorgenomen reorganisatie uit moet kijken naar ander werk of u wilt graag uw kansen op de arbeidsmarkt onderzoeken. Het is dan belangrijk dat u goed weet hoe u zich het beste kan presenteren op de krappe arbeidsmarkt waar we tegenwoordig mee te maken hebben. Een helder CV en Linked In profiel en een pakkende sollicitatiebrief zijn daarbij belangrijk.

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend, praktisch en doelgericht 45 minuten aan de slag te gaan met een coach?

In september en oktober is José Wielaard Loopbaancoaching & Training iedere twee weken op maandag en vrijdag aanwezig bij Curves Houten.

Maandag van 16.00 tot 20.00 uur op

  • 9 en 23 september en 7 en 14 oktober

Vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op

  • 6 en 27 september en 11 en 25 oktober

Bent u geïnteresseerd?
Stuur dan een mail naar coaching@josewielaard.nl of bel naar 06 424 65 745.
Dan maken we direct een afspraak voor tijdens het spreekuur.