Online Coaching

Bij online coachen blijf je dichterbij jezelf. Je blijft letterlijk thuis. Je kan alle aandacht bij jezelf houden. Precies daar waar jouw antwoorden te vinden zijn.
Per mail worden vragen gesteld om in verbazingwekkend snel tempo jezelf te ontwikkelen.

Terug naar Welkom

Online coaching wordt in toenemende mate succesvol ingezet door (loopbaan)coaches. Er zijn verschillende vormen van online coaching: via e-mail, chat en spraak met of zonder bewegende beelden (Skype, Face Time).

José Wielaard Loopbaancoaching & Training heeft gekozen voor e-mail coaching. Bij e-mail coaching is sprake van vertraagde en/of uitgestelde communicatie in tijd: u kan reageren op vragen van uw coach op een voor u geschikt moment, vanuit uw eigen huis of vanaf uw werkplek.
U bent in alle rust, op het moment dat u dat schikt, al schrijvend, geconcentreerd aan het werk. Volledig gericht op uw persoonlijke vraag. U onderzoekt hoe bepaalde patronen, gedachten zijn ontstaan. Wilt u hier wat aan doen? Wat gaat u eraan doen? Heel concreet gaat u bij uzelf te rade en maakt u een plan voor de toekomst.

Juist de intensiteit van online coaching vraagt om grote concentratie en zorgt voor focus op de kern van de vraag. Door de email berichten op te slaan, kan u het verloop van het traject teruglezen.

Afleiding door non verbale communicatie is niet aan de orde, waardoor er meer focus is op de kern van de zaak. Opschrijven van gedachten en gevoelens blijkt tevens effectiever dan erover praten: schrijven zorgt voor ordening, inzicht en begrip.

José Wielaard Loopbaancoaching & Training biedt de volgende online trajecten aan: Individuele Loopbaanbegeleiding, onderzoek naar wat u wil, wat u kan en naar uw mogelijkheden. Het traject ‘Succesvol Werk Vinden’ waarbij u tips en adviezen krijgt om de arbeidsmarkt op een effectieve manier te benaderen. Studiekeuzebegeleiding voor het maken van een weloverwogen studiekeuze en het traject ‘Afgestudeerd en Nu’ voor afgestudeerden met een vraag met betrekking tot de beroepskeuze.

Een combinatie van Online Coaching en Face to Face Coaching is ook mogelijk.

Online Coaching is een uitkomst als u de snelheid van online communicatie prettig vindt en persoonlijke ontmoetingen voor u geen eerste vereiste zijn.

Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina, mail naar coaching@josewielaard.nl of bel direct 06 42 46 57 45.

Klik op een van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie


LoopbaanbegeleidingLoopbaanbegeleiding

Succesvol Werk VindenSuccesvol Werk Vinden

StudiekeuzebegeleidingStudiekeuzebegeleiding

Afgestudeerd en NuAfgestudeerd en Nu